fbpx

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКА 2018/2019 ГОДИНА


Би сакале да ги информираме нашите студенти и вработени дека академската година за Школо за англиски јазик ќе започне на 24.Септември 2018.год. (Понеделник), додека предавањата на факултет за прв циклус студии ќе започнат на 1.Октомври 2018.год.(Понеделник).
Ви посакуваме успешна академска година!